KONTAKT
 
 
 
Meny
 
 
 

Fantastiske Osberget

Telefon: 70 00 90 90
E-post: post@osberget.no

Kontakt ein tilsett direkte

 

 

Kontakt oss for eit
uforpliktande møte! 


Kursleiar Hallvard Hatlestad var ein dyktig kursleiar.
Kursleiar Hallvard Hatlestad var ein dyktig kursleiar.

Engasjerande kursdagar

Måndag 28. og tysdag 29. august blei det halde kurs i Photoshop og InDesign med Hallvard Hatlestad som kurshaldar. Kurset blei halde på Quality Hotel Ulstein i to intensive og lærerike dagar. Nyttig lærdom for fleire.

Kurset vart halde i regi av Osberget, som hadde invitert ein av Noregs leiande instruktørar i Adobe, Hallvard Hatlestad frå Qross Kurssenter AS.

Kurset blei halde på Quality Hotel, Ulstein som leverte kurslokale og lunsjbuffet. Hotellet var godt eigna som kursstad med profesjonell oppfølging.

Kurset var ikkje berre for tilsette hjå Osberget, men også for andre entusiastar for grafisk design og fotoredigering. Hatlestad starta med å gi kursdeltakarane ei innføring i kor kraftig Photohop og Indesign er som arbeidsverktøy, og kor ein
effektivt tilpassar programvarene til sine individuelle behov; frå større prosjekt som oppsett av bøker og rapportar, til mindre og meir personlege prosjekt som invitasjonar og etikettar.

Ein sentral del av kurset handla om korleis oppretthalde ein mest mogleg effektiv og organisert arbeidsflyt i kvardagen. Kurset var fortrinnsvis om Adobe Photoshop og InDesign, men kursdeltakarane fekk også ei innføring i programvarene si moglegheit til å samarbeide med program utanfor Adobe.

Hatlestad gav også ei innføring i dei nye funksjonane til Adobe sitt nye system ”Adobe Creative Cloud” på data og mobil.

Loading...

Fantastiske Osberget    |    70 00 90 90    |    post@osberget.no