KONTAKT
 
 
 
Meny
 
 
 

Fantastiske Osberget

Telefon: 70 00 90 90
E-post: post@osberget.no

Kontakt ein tilsett direkte

 

 

Kontakt oss for eit
uforpliktande møte! 


Andrea Sundgot på toppen av Dalmannshornet.
Andrea Sundgot på toppen av Dalmannshornet.

Inspirasjon til topptur både vinter og sommar

Andrea Sundgot (Dalbart), Tindekvinde og glad i fjellet, har sendt oss e-post med oppfordring til alle som manglar julegåve eller som er ute etter inspirasjon. Andrea skriv:

"Mangler du julegave til noen som er glad i fjelltur både vinter og sommer?  Eller har du akkurat kjøpt deg toppturutstyr og trenger litt inspirasjon og støtte til å oppleve eventyret, slik det var med meg?

Jeg var spennaklar til å ta i bruk utstyret, men hvor skulle jeg gå, hva var et sikker veivalg, hvor kan det gå skred, og hvem blir med? 

Boka passer også til noen som foretrekker sommerhalvåret til å gå i fjellet. Uansett er boka en inspirasjon: beskrivelse av 7 vinter- og 7 sommer-toppturer, samt historien bak Tindekvinnene!

Hvem er Tindekvinnene? Det er en gruppe kjekke og rause damer, i forskjellige aldersklasser og med forskjellig bakgrunn. Kjernen består av meget fjellvandte damer som er veldig gira til å inkludere og få med andere kvinner på topptur, uavhengig av hvor fjellvandt eller sprek de er. Tindekvinnene gjorde at min første vinter-topptur ble en suksessopplevelse. Jeg følte meg helt trygg, fikk gode tipps og råd, noen latterkuler - og ikke minst ga turen mersmak."

--- 

Her kan du kjøpe boka

Loading...

Fantastiske Osberget    |    70 00 90 90    |    post@osberget.no