Ny visuell identitet og nettside for IceMar

IceMar

IceMar er en islandsk leverandør av fersk og frossen fisk. Etter ønske om å få en mer moderne profil har vi fått lagd ny visuell profil med logo og maler, brosjyre, bildekonsept og nettside.

Logoen IceMar vises i grønt og sort på isbakgrunn

Et av de viktigste salgspunktene til IceMar er den islandske naturen fisken kommer fra. Fisken til IceMar er fanget vilt i havområdene rundt Island eller kommer fra oppdrett både på land og i sjø. Klimaet her er hardført, kaldt og friskt, og gir fisk av høy kvalitet. Dette ønsket vi også å fremheve i profilen. Resultatet ble en logo med et symbol formet som et isfjell som speiler seg i havet, en fargepalett med farger inspirert av naturen på Island, og et bildekonsept for produktbildene hvor bilder/tegninger av fiskene IceMar leverer ble redigert inn på isbakgrunner.

På nettsiden har vi fokusert på å skape kort vei frem til informasjon om produktene. Disse er delt opp i kategorier, og har informasjon om næringsinnhold, sesong, smak og valg om filet, loin eller porsjonspakker. Nettsiden er satt i WordPress.

www.icemar.is

Det har vært en fornøyelse å jobbe med Fantastiske Osberget sine dyktige folk i dette prosjektet. Deres designer klarte på en fin og kreativ måte å formidle det IceMar står for og kan tilby sine kunder gjennom en visuell identitet som er både «fresh» og moderne og med sterke assosiasjoner mot opprinnelsen til produktene (Island) og det nordiske. Prosessen og tidsbruken har vært enkel og effektiv, med god oppfølging og en profesjonell tilnærming i alle ledd. Tusen takk for godt utført arbeid!

Laetitia Pipaluk Rosing

Marketing Manager, IceMar
Makrell på is-bakgrunn
Laptop
mobilvisning av nettside
Mockup av nettside for IceMar
Mockup av produktblad for IceMar
Gå til toppen