Få mer ut av din messedeltagelse

Å planlegge en messe kan være omfattende og uoversiktlig. Ulike frister, tilvalg og møbelpakker tar tid å sette seg inn i. La oss gjøre det enkelt, og lose deg gjennom fra design til produksjon!

Det er en egen kunst å skille seg ut i mengden, uten å fortelle for mye på én gang. En rotete stand med for mye informasjon gjør budskapet vanskeligere å forstå – og kan gi din bedrift dårligere uttelling. Våre kreative og erfarne designere gir gode råd og tryller frem stands som vekker oppmerksomhet.

messestand for servi group

Standdesign
Få en stand som trekker oppmerksomhet og gir rett inntrykk. Vi gir deg gode råd ut fra hovedbudskap, målgruppe, budsjett og type messe. Vi kan også levere full pakke inkludert bygging via underleverandører, eller i samarbeid med din foretrukne standbygger. Vi har fokus på kostnadseffektive, smarte løsninger i god kvalitet.

3D-visualisering
Det er ofte vanskelig å se for seg hvordan endelig resultat vil bli ut fra plantegninger eller enkle tekniske tegninger. Har du opplevd tekst forsvinner bak møbler, deler som ikke er riktig opplyst, feilplassert grafikk eller elementer som ikke er i forventet størrelse? Vi har god erfaring med å visualisere standen i realistisk 3D før bygging.

Messefilm
Vi kan filme, klippe og sette opp en flott messefilm for din bedrift. Vi bistår med storyboard og bearbeiding av ditt innhold som er tilpasset fremvisning på messe, i presentasjon eller i annonseformat. Vi kan også gi eksisterende filmer et ansiktsløft med for eksempel omklipp, 3D-visualiseringer, motion graphics eller voice over.

Trykksaker
Det kan lønne seg å ha fysiske trykksaker å levere ut, for å gjøre et varig inntrykk. En flott utarbeidet trykksak, noe som skiller seg litt ut, eller er praktisk har lettere for å bli tatt med videre av de du ønsker å få kontakt med. Snakk med oss om det du vil formidle! Vikan bistå med alt fra planlegging, foto og design, til trykk via våre gode samarbeidspartnere.

Presentasjon
Mange oppdaterer presentasjonen sin i forkant av en messe. Vi kan levere design, og heve nivået med funksjoner som interaktivitet for din presentasjon. Spør oss om design av mal, eller leveranse av full presentasjon klar for bruk.

Annonser og invitasjoner
Annonser din tilstedeværelse i sosiale media, på nett, eller i kundebrev og andre arenaer som er aktuelle for din bedrift. Vi bistår med utarbeiding av annonser der du vil vise igjen. Lag flotte invitasjoner til din stand og send ut til ditt kontaktnett.

Bestilling
Vi leverer nøkkelklare stands via våre underleverandører og bistår med prosjektstyring: Planlegging, layout og utstyrsleie. Vi har et øye for detaljer, i alt fra møbler og bygging, til strøm og lys. I vår leveranse gir vi samlet og synlig oversikt over alle kostnader med messestanden i ett og samme dokument. Ingen skjulte kostnader.

Ta kontakt med oss for din neste messe:

Åge Grimstad
aage@osberget.no

Stine Mari Johnsen
stine@osberget.no

 

 

 

Gå til toppen