Annonseproduksjon og drift for SoMe

Alfsen og Gunderson

Alfsen og Gunderson er eit leiande firma innan vass-, luft-, tørke- og reinseteknologi. Med ein heilt unik spisskompetanse leverer AG førsteklasses prosess- og kvalitetsutstyr frå leiande produsentar i Europa, USA og Japan.

instagram stories annonser vises på mobilskjermer på mobiler som ligger på rekke og rad

Alfsen og Gunderson ønskte å marknadsføre seg på sosiale medium for å auke kunnskap og forståing for merkevara og løysingane dei leverer. Dei ville starte med 6 forretningsområde; avfukting, industristøvsuging, filtrering av oljetåke og sveiserøyk, tørkesystem, UV-vassbehandling og service.

Fantastiske Osberget skjønte raskt potensialet og ikke minst var de veldig flinke til å forstå budskapet vi ønsket å få frem. Det å gjøre tungt teknisk materiale til enkle og flotte annonser har de klart på en meget god måte. Det har vært en fantastisk reise for oss, og resultatet var over all forventning. Samarbeidet med Fantastiske Osberget har vært helt strålende. De har måtte lære seg tekniske begreper og prosesser på kort tid, og utfallet av dette ble til kjempefine annonser.

Einar O. Sørå

Salgsingenør, Alfsen og Gunderson AS

Dette prosjektet bestod av omfattande tekstarbeid for 6 annonsar og 12 organiske innlegg. Vi forma ut ein ny grafisk stil, basert på den eksisterande profilen, som kunne skilje seg ut i mengda. Bruk av iaugefallande, klare og tydelege bilete var også eit effektivt verkemiddel for å trekkje merksemd.

Vi sette opp ein plan med éin annonse og 2 organiske innlegg per månad. Dette viste seg å fungere veldig godt, det var god flyt av innhald i heile perioden og annonsane leverte gode resultat. Vi starta med blanke ark og såg at responsen auka dess lengre ut i perioden vi kom. Heile annonseperioden varte i 3 månader og legger grunnlaget for vidare marknadsføring i alle sosiale mediekanaler.

 

“Vi i Alfsen og Gunderson kontaktet Fantastiske Osberget da vi ønsket å gjøre en kampanje på sosiale medier. Valget falt på dem da de tidligere har hjulpet oss med annet markedsføringsmateriale som vi har vært veldig fornøyde med. Utgangspunktet for kampanjen var at vi ønsket å synligjøre bedriften på kanaler vi normalt sett ikke er så aktive på. Fantastiske Osberget skjønte raskt potensiale og ikke minst var de veldig flinke til å forstå budskapet vi ønsket å få frem. Det å gjøre tungt teknisk materiale til enkel og flotte annonser har de klart på en meget god måte.

Det har vært en fantastisk reise for oss, og resultatet var over all forventning. Samarbeidet med Fantastiske Osberget har vært helt strålende. De har måtte lære seg tekniske begreper og prosesser på kort tid, og utfallet av dette ble til kjempefine annonser.

Så tusen takk til Fantastiske Osberget og vi gir dem de beste referanser for fremtidige prosjekter.”

Einar O. Sørå
Salgsingenør, Alfsen og Gunderson AS

mockup av digitale annonser på mobilskjerm
mockup av digitale annonser satt i grid
Gå til toppen