Annonseproduksjon og drift for SoMe

Alfsen og Gunderson

Alfsen og Gunderson er et ledende firma innen vann-, luft-, tørke- og renseteknologi. Med en helt unik spisskompetanse leverer AG førsteklasses prosess- og kvalitetsutstyr fra ledende produsenter i Europa, USA og Japan.

instagram stories annonser vises på mobilskjermer på mobiler som ligger på rekke og rad

Alfsen og Gunderson ønsket å markedsføre seg på sosiale medier for å øke kunnskap og forståelse for merkevaren og løsningene de leverer. De ville starte med 6 forretningsområder; avfukting, industristøvsuging, filtrering av oljetåke og sveiserøyk, tørkesystem, UV-vannbehandling og service.

Fantastiske Osberget skjønte raskt potensialet og ikke minst var de veldig flinke til å forstå budskapet vi ønsket å få frem. Det å gjøre tungt teknisk materiale til enkle og flotte annonser har de klart på en meget god måte. Det har vært en fantastisk reise for oss, og resultatet var over all forventning. Samarbeidet med Fantastiske Osberget har vært helt strålende. De har måtte lære seg tekniske begreper og prosesser på kort tid, og utfallet av dette ble til kjempefine annonser.

Einar O. Sørå

Salgsingenør, Alfsen og Gunderson AS

Dette prosjektet besto av omfattende tekstarbeider for 6 annonser og 12 organiske innlegg. Vi utformet en ny grafisk stil, basert på den eksisterende profilen, som kunne skille seg ut i mengden. Bruk av iøynefallende, klare og tydelige bilder var også et effektivt virkemiddel for å trekke oppmerksomhet.

Vi satte opp en plan med én annonse og 2 organiske innlegg per måned. Dette viste seg å fungere veldig godt, det var god flyt av innhold i hele perioden og annonsene leverte gode resultat. Vi startet med blanke ark og så at responsen økte dess lengre ut i perioden vi kom. Hele annonseperioden varte i 3 måneder og legger grunnlaget for videre markedsføring i alle sosiale mediekanaler.

 

“Vi i Alfsen og Gunderson kontaktet Fantastiske Osberget da vi ønsket å gjøre en kampanje på sosiale medier. Valget falt på dem da de tidligere har hjulpet oss med annet markedsføringsmateriale som vi har vært veldig fornøyde med. Utgangspunktet for kampanjen var at vi ønsket å synligjøre bedriften på kanaler vi normalt sett ikke er så aktive på. Fantastiske Osberget skjønte raskt potensiale og ikke minst var de veldig flinke til å forstå budskapet vi ønsket å få frem. Det å gjøre tungt teknisk materiale til enkel og flotte annonser har de klart på en meget god måte.

Det har vært en fantastisk reise for oss, og resultatet var over all forventning. Samarbeidet med Fantastiske Osberget har vært helt strålende. De har måtte lære seg tekniske begreper og prosesser på kort tid, og utfallet av dette ble til kjempefine annonser.

Så tusen takk til Fantastiske Osberget og vi gir dem de beste referanser for fremtidige prosjekter.”

Einar O. Sørå
Salgsingenør, Alfsen og Gunderson AS

mockup av digitale annonser på mobilskjerm
mockup av digitale annonser satt i grid
Gå til toppen