Tenester

Nettside, nettbutikk og utvikling

Ei nettside skal vere tilrettelagt behova til deg som kunde, og skal vere oversiktleg og brukarvennleg slik at dine eigne kundar finn fram. Ei nettside skal auke synlegheita, styrke bedrifta som merkevare, byggje kundemassen og effektivisere prosessar. Vi har over 20 års erfaring innan webdesign og webutvikling, og har dedikerte uviklarar med høg teknisk og fagleg kompetanse. Saman finn vi løysinga som gjev meirverdi for verksemda di.

Visualisering av nettside på skjerm vist med grafikk og farger rundt.

Nettside

Vi designar og produserer brukarvennlege nettsider, tilrettelagt dine behov. Programmerarane våre utviklar skreddarsydde system og interaktive verktøy som gir meirverdi til alle som besøker heimesida. Høgt nivå av sikkerheit, mobiltilpassing, kundesupport og rask innlastingstid anser vi som ein sjølvsagt del av pakken.

Nettbutikk

Vi leverer komplette nettbutikkar bygd på markedsleiande løysingar som WooCommerce, WordPress og Squarespace. Med full integrasjon av betalingsløysingar som Vipps, Klarna og PayPal får du ein nettbutikk som gjer det enkelt å handle, og som sett kunden i fokus.

Utvikling

Vi utviklar skreddarsydde digitale system som effektiviserer prosessar verksemda. Sluttproduktet blir eit digitalt system eller verktøy som kan utføre svært spesifikke, men verdifulle arbeidsoppgåver som ein ikkje finn i standardiserte nettløysingar eller tilleggsverktøy.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen