Tjenester

Nettside, nettbutikk og utvikling

En nettside skal være tilrettelagt behovene til deg som kunde, og skal være oversiktlig og brukervennlig slik at dine egne kunder finner frem. En nettside skal øke synlighet, styrke bedriften som merkevare, bygge kundemassen og effektivisere prosesser. Vi har over 20 års erfaring innen webdesign og webutvikling, og har dedikerte utviklere med høy teknisk og faglig kompetanse. Sammen finner vi løsningen som gir merverdi for virksomheten din.

Visualisering av nettside på skjerm vist med grafikk og farger rundt.

Nettside

Vi designer og produserer brukervennlige nettsider, tilrettelagt dine behov. Programmererne våre utvikler skreddersydde system og interaktive verktøy som gir merverdi til alle som besøker hjemmesiden. Høyt nivå av sikkerhet, mobiltilpassing, kundesupport og rask innlastingtid anser vi som en selvsagt del av pakken.

Nettbutikk

Vi leverer komplette nettbutikker bygget på markedsledende løsninger som WooCommerce, WordPress og Squarespace. Med full integrasjon av betalingsløsninger som Vipps, Klarnet og PayPal får du en nettbutikk som gjør det enkelt å handle, og som setter kunden i fokus.

Utvikling

Vi utvikler skreddersydde digitale system som effektiviserer prosesser for virksomheten. Sluttproduktet blir et digitalt system eller verktøy som kan utføre svært spesifikke, men verdifulle arbeidsoppgaver som man ikke finner i standardiserte nettløsninger eller tilleggsverktøy.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen