Animasjonsfilm for Pensjonskassene

Pensjonskassen for fylkene

Pensjonskassene ønsket å nå ut til sine medlemmer med informasjon om hvorfor de bør bestille en pensjonsveiledningstime. Sammen utarbeidet vi storyboard for en animasjonsfilm som forklarte verdien av en pensjonssamtale, hvordan medlemmet forbereder seg og viktigst; at medlemmet er hjertelig velkommen til en gratis samtale.

Vi utarbeidet illustrasjoner for figurer og scener ut fra tidligere animasjonsfilmer.  Pensjonskassen vektla forståelig og konkret språk, forenklede visualiseringer og tydelig call to action, selv om filmen skal brukes av 19 forskjellige pensjonskasser.

Filmen er en kombinasjon av fem animerte scener og to info-plakater, og er ellers tekstet for universell utforming. I prosessen har vi bistått med manus, storyboard, illustrasjon, animasjon og voice-over, og arbeidet har resultert i en film som informerer om pensjonssamtalen og inspirerer brukere til å bestille en pensjonsveiledningstime.

Vi har hatt et morsomt og kreativt prosjekt sammen! Pensjon er et komplekst tema og forenkling har vært viktig for oss. Det har Osberget forstått og virkelig bistått oss i å lykkes med.

Elisabeth Evjen

Straka AS
Gå til toppen