Annonseproduksjon og drift på Meta og LinkedIn

Regnskap Norge

Regnskap Norge er bransjeforeningen for statsautoriserte regnskapsførere i Norge. I 2022 ønsket de å benytte sosiale medier til å promotere konferansen Overskudd samt Regnskap Norge Akademiet.

Oppsett med fem annonser for Overskudd

Overskudd er et årlig arrangement som passer for alle som jobber i bransjen. Her hadde Regnskap Norge utformet mye materiell med sine interne ressurser. Vi fikk utforme det som manglet av annonsemateriell og utarbeidet tekster til postene. Vi bisto også med å lage publiseringsplan, definere målgrupper og drifte annonsene.

Det er alltid et godt samarbeid i våre prosjekter med ryddig dialog og god oppfølging. Fantastiske Osberget er tilgjengelige og leverer på korte frister når det er nødvendig. En veldig god partner når tiden ikke strekker til internt, og tar oppgaver som er små og større prosjekter med lenger varighet. Anbefaler de på det sterkeste.

Thea Klepp

Markedsansvarlig i Regnskap Norge

Regnskap Norge Akademiet er en portal for kurs og kompetanseutvikling. De tilbyr fem ulike sertifiseringsprogrammer. Også her hadde Regnskap Norge mye underlagsmaterialer i form av animasjoner vi tidligere hadde levert, samt filming de har gjort internt, og ulike tekster og landingsside. Målet var å gjenbruke mest mulig av det som var lagd for før, og få kjøre en annonseperiode på 3 måneder ut fra dette.

 

Vi var heldige og fikk også jobbe med Regnskap Norge i 2023 på dette prosjektet!

Fem annonser for RN Akademiet vist på mobilskjermer
Gå til toppen