– Samfunnsbygger? Ja, vi har vært med på å bygget opp veldig mye på Viksøyen rundt Brimer. Og det er veldig viktig i et samfunn – i alle samfunn, at du har arbeidsplasser. At folk koser seg utenom arbeidsplassen. At ungene deres har det bra, og at de kan gå trygt på jobb og vite at familien og ungene har det bra hjemme. Det har vært viktig for meg, sier Jarl Støylen i filmen.

I en kortfilm på 14 minutt forteller han om oppstarten av hjørnesteinsbedriften Brimer tilbake i 1972 og historien frem til i dag. Jarle kommer med mange interessante betraktninger rundt et spennende og rikt arbeidsliv. Litt på overtid går ham nå av og blir pensjonist. Men vil ikke slippe hele taket på Brimer, da han fortsatt skal sitte som styremedlem i bedriften.

– Og så tror jeg det at jeg må gi fruen litt mer oppmerksomhet. Hun har stått og ventet på meg nå i alle år og har vært min trygge klippe, avslutter Jarle med i filmen.

Vi i Fantastiske Osberget har stått for filmingen, lydopptaket, fargekorrigering og ikke minst tilrettelagt alle hundrevis av bilde og avisklipp som en finner i filmen. Det har vært en minneverdig opplevelse, og et interessant prosjekt. Vi takker for et svært kjekt møte med Jarle Støylen og ønsker ham lykke til i sin nye tilværelse.