Fotografering for ERFA-konferansen

Norske Maritime Eksportører (NME)

Vi deltok og fotograferte på Erfaringskonferansen i Ålesund 23. – 24. januar, det var en spennende konferanse med Norske Maritime Eksportører i førersetet som samlet mange kjente personer tilkoblet norsk maritim industri.

Gode bilder og bildetakning gir bedre kommunikasjon, og dokumenterer hendelser på en måte som ord alene ikke kan. Et godt bilde formidler følelser, bevarer minner, øker engasjementet, skaper estetisk glede, og former inntrykk. Det er rett at et bilde formidler mer enn tusen ord.

Mann I dress holder foredrag.

Dette synes vi bildene vi tok på Erfaringskonferansen uttrykte både av deltakere, foredragsholdere og arrangør. Gode bilder øker engasjementet og interessen for konferansen. Noe det også vil gjøre for et produkt, en tjeneste eller budskap.

Bilder har også flere funksjoner og kan benyttes blant annet på hjemmesiden, i trykte medier og på sosiale medier hvor gode bilder vil skille seg ut i mengden.

Ved å ta gode bilder skaper du deg en skattekiste av ressurser som løfter ditt budskap i lang tid.
Kontakt oss for å dokumentere ditt neste event.

Profesjonelle bilder er en nøkkelfaktor i godt omdømme. Dette fikk vi av Fantastiske Osberget da vi dokumenterte årets Erfaringskonferanse. Vi fikk bilder som var skarpe, godt belyste og med riktig komposisjon. Med dette har vi fått foreviget gode øyeblikk og fått masse nytt materiell til bruk på våre nettsider, i sosiale medier og i nyhetssaker.

Bjørg Ekornrud

Project Director, Norske Maritime Eksportører
Publikum på konferanse.
Gå til toppen