Design og utvikling av B2B-nettside for Rotor Offshore

Rotor Offshore

Rotor Offshore er norsk distributør av utstyr fra Derrick® Equipment til markedsområdene Olje & Gass og Gruvedrift & Industri. Spesialiseringen innen separasjonsteknologi gjør at Rotor Offshore kan tilby kostnadseffektive og pålitelige systemer til sine kunder. Sammen med søsterselskapet Rotor Systems fikk de oppdatert visuell profil, og design av ny nettside tilpasset B2B-markedsføring.

Bildet av hendene til en mann som holder en telefon, på telefonskjermen ser vi forsiden til Rotor Offshore

I prosessen med webdesign og utvidet profil med nye farger, fonter og omstrukturert logo, har Rotor Offshore fått egen fargepalett som som er inspirert av offshore-bransjen, vann og olje. Paletten gir flotte og sterke kontraster for nettsiden, og ivaretar universell utforming.

Både Rotor Offshore og Rotor Systems har fått en selvstendig nettside med unik struktur og eget innhold. Struktur, design og innhold er utformet for å kommunisere godt i B2B-markedet. Begge nettsidene er basert på samme mal og profil, de skilles likevel tydelig fra hverandre ved bruk av hver sin fargepalett og logo . Dette gir sterk tilhørighet og gjenkjennelighet, samtidig som selskapene bevarer sin unike merkevare.

Resultatet er en moderne, tilgjengelig og brukervennlig nettside i WordPress, med god mulighet for variasjon både i strukturen, innholdet og i det visuelle uttrykket.

 

 

Mockup av nettsidene til Rotor Offshore
Mockup av nettsidene til Rotor Offshore
Mockup av nettsidene til Rotor Offshore
Mockup av nettsidene til Rotor Offshore
Gå til toppen