Ny identitet og nettside for Fiskevegn

AS Fiskevegn
Logo til AS Fiskevegn over en bakgrunn av sjø og bølger

Fiskevegn er en ledende produsent av line- og fiskeriredskap med hovedkontor på Flatraket og butikk/avdeling i Ålesund. Fiskevegn er en totalleverandør som produserer produkt av god kvalitet og med fokus på bærekraft.

Fantastiske Osberget har fornyet den visuelle identiteten til Fiskevegn med en ny fargepalett, nye fonter, grafiske element, maler, nettside og ny produktkatalog. Den nye profilen er inspirert av den gamle, med med et mer moderne uttrykk som er tilpasset dagens flater. Logoen er beholdt som den var i formen, men er modernisert med ny farge.

 

www.fiskevegn.no

Det er så fantastisk å kunne komme med løse idéer som Fantastiske Osberget gjør om til noe så pent som vår nye nettside. Det er så hyggelig å alltid ha profesjonelle å støtte seg til som kommer med forslag til gode løsninger, som alltid er der og som er effektive med veldig god oppfølging. Det beste med Fantastiske Osberget er at de kan hjelpe med alt fra standdesign til kataloger og nettside sånn at alt får samme profil og utseende. Tusen takk for all god hjelp og ser frem til et fortsatt fantastisk samarbeid!

Melissa Trones

Key Account manager + Marketing
Gå til toppen