Opplæringsfilmer for Hofseth

Hofseth

Hofseth Aalesund spesialiserer seg på ferske porsjoner og fileter som blir levert over hele verden. I prosesseringen er det viktig for miljø og lønnsomhet å være effektiv og nøyaktig. Løsningen ble en rekke animasjoner med instruksjoner til arbeiderne på anlegget.

2D illustrasjon av en tallerken med laksemiddag på

Vi utformet en stilren visuell mal for animasjonene og en type illustrasjon som var forenklet men likevel detaljert nok til å formidle viktig informasjon. Nøyaktig storyboard ble til med hjelp av bilder og film fra produksjonen og i tett samarbeid med representanter fra Hofseth.

En stor del av arbeidet var å forstå prosessen og kunne illustrere denne på en måte som er enkelt for seeren å forstå, med enkle tekster og uten lyd. I tillegg til selve fisken så måtte alt utstyr som blir benyttet i prosessen også illustreres og animeres.

Den første leveransen besto av 8 animerte opplæringsfilmer som varte mellom 1,5 og 3 minutt hver. Disse omhandler hvordan man optimalt skal prosessere fisken for høyest kvalitet på sluttproduktet og minst mulig svinner.

Animasjonene ble levert med tekster på både engelsk og litauisk.

Stillbilder fra animasjonsfilmen
Stillbilder fra animasjonsfilmen
Stillbilder fra animasjonsfilmen
Stillbilder fra animasjonsfilmen
Gå til toppen