Presentasjonsfilm for Norske Skipsverft

Norske Skipsverft

Medlemverftene i bransjeforeningen Norske Skipsverft har differensiert kompetanse innen områdene nybygg, ombygginger og reparasjon/vedlikehold. Medlemverftene dekker alle segment innenfor sin kompetanse, fra avanserte arbeidsbåter innen havbruk til topp moderne cruiseskip. Vi fikk i oppdrag å lage en presentasjonsfilm for Norske Skipsverft som synliggjør viktigheten av verftene i Norge.

Siden de ulike verftene hadde mange eksisterende filmklipp fra sine aktiviteter ble en viktig del av vårt arbeid å sy disse sammen på en god måte. Vi samlet alle med én felles historie, inspirert av barneleken “Min skip er lastet med”. Basert på denne idéen skrev vi manus og laget storyboard. Der fikk vi også inn motion graphic scener i en stil som matcher identiteten til Norske Skipsverft. Vi utformet tekst til voice-over, sørget for profesjonell innspilling, og i redigeringsprosessen ble stemmen lagt inn med inspirerende musikk.

Vi jobbet godt sammen med Fantastiske Osberget i dette prosjektet, og hadde en fin prosess sammen. De viste høy kunnskap om vår bransje, og var en aktiv pådriver som sørget for god framdrift hele veien.

Asle B. Strønen

Adm. dir.

Noen av delene i presentasjonsfilmen ble også løst med bruk av filmklipp fra stock. Siden det var klipp fra så mange ulike kilder var grading en viktig del av prosjektet, for å sikre en gjennomført stil.

Gå til toppen