Presentasjonsvideoar for brettspel

Norli Bokhandel

Norli Bokhandel driv med meir enn berre bøker. I det siste fokuserer dei meir og meir på brettspel ved å utvide sortimentet deira og informere kundane om nye, spennande spel.

I vinter var vi så heldige å kome i kontakt med Norli Bokhandel som såg behovet for produksjon av korte presentasjonsvideoar for brettspel i sortimentet deira. Og sidan vi har vår eigen “in-house brettspel-geek” så var jo dette ein match made in heaven. Sidan då har vi produsert 8 korte presentasjonsvideoar for Norli som dei brukar på sine plattformer for å promotere deira ekspanderande spelsortiment. Men i tillegg var dette ei anledning for Glenn å endeleg sette i gang sin eigen YouTubekanal, ein draum han har hatt i over 10 år. Veldig kjekt for alle partar!

 

Du er virkelig det fødte spillanmelder - du har funnet et skikkelig bra konsept, og filmene sitter perfekt! Gleder meg til hver nye du lager :-)

Caroline Heitmann

Markeds- og netthandelssjef / Norli Bokhandel

Spela som er nye for oss testast gjennom før det vert skrive manus. Deretter vert det gjort opptak og redigering, og alt dette i eit og same heimekontor – også kalla stova til Glenn. Responsen på videoane er solid, med over 7000 og 8000 sjåarar på videoane som Norli har publisert så langt på Facebook.

Sjekk ut Glenn sin Youtube-kanal her! 

Facebook
Gå til toppen