Visuell identitet og nettside for Møre Folkehøgskule

Møre folkehøgskule

Møre Folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole i Ørsta med linjer innen friluftsliv, trening, kultur, reise og animasjon. “På Møre kan du velge”, og skolen legger opp til at elever kan sette sammen sitt eget skoleår ved å kombinere linjer, slik at man går en linje på høsten og en på våren. Fantastiske Osberget har levert ny logo, visuell identitet, samt ny nettside.

Den nye profilen har et minimalistisk design med duse farger, fonter med runde former og bruk av store, gode foto som skal appellere til en yngre målgruppe. Logoen består av et navnetrekk med to skråstreker i Ø-en, som skal symbolisere fjell og ulike valg. Denne er utformet med tanke på at den skal fungere som en brand-logo som skal ta seg godt ut på merch og fremme elevene sin tilhørigheit til skolen. Ø-en kan også brukes for seg selv som et logosymbol, og strekene i Ø-en brukes som skilletegn i tekst for å skille mellom f.eks. breadcrumbs på nettsiden og mellom linjenavn og reisedestinasjon.

På nettsiden er det fokus på store foto og videoer for å vise potensielle elever hvordan folkehøgskolehverdagen og studiereisene er. Nettsiden har også en egen “linjevelger” hvor man enkelt kan se hva kostnaden for folkehøgskoleåret blir ved å velge linje for høst/vår, krysse av om man ønsker dobbeltrom eller enkeltrom, har matallergier, og hva man vil få i støtte fra Lånekassen. Nettsiden er satt i WordPress, og er designet med tanke på at de fleste av brukerne på siden vil se den på mobil.

more.fhs.no

Gå til toppen