Tjenester

Bokdesign

Vi har lang erfaring med alt innen bokdesign. Vi kan bistå med alt fra innhold, utforming av layout og omslag, korrektur og trykking av bøker. De beste fortellingene lager vi sammen. La oss hjelpe deg med å få din eventyrlige historie ut til verden! Se noen av våre bøker her.

Mockup av bokdesign som viser turglede gurskøya rundt av sindre slettestøl

Idé og bokprosjekt

Det er mange faktorer man må ta hensyn til dersom man ønsker å utgi en bok. I fellesskap drøfter vi idéen til boken, og diskuterer budsjett, opplag, omfang, format, layout og design. Ingen opplag er for små eller for store.

Bokdesign og layout

Mange detaljer skal ivaretas i et bokdesign. Hvordan skal omslaget se ut og hvilket materiale skal en benytte? Skal layouten være lett og ledig med leken plassering av tekst og bilder, eller skal boken ha en seriøs og strukturert framtoning?

Boktrykking

Vi kan bistå med korrekturlesing, kvalitetskontroll, E-bok og klargjøring av trykkefiler. Dersom kunden ønsker det, får vi produsert fysiske prøvetrykk slik en får en smakebit på det ferdige opplaget. Når prøvetrykket er godkjent, starter selve trykkeprosessen.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen