Tjenester

Film og foto

Film og foto er viktige verktøy som bidrar til å skape gode inntrykk. Bruk av foto og video må tilpasses målgruppen. Noen foretrekker bilder fremfor tekst, mens andre trenger velskrevet tekst i tillegg til visuelle virkemidler. Gode bilder kan tydeliggjøre egenskapene til et produkt og gjøre en potensiell kunde tryggere både på produktet og leverandøren. Det er også den beste måten å forklare et krevende konsept, gi instrukser for bruk, eller fortelle en historie. En god bildebank har svært lang levetid.

Foto fra oppdrag for møre- barne og ungdomsskule viser to elever på sykkel en sommerdag.

Foto

For bedrifter er det avgjørende å bruke gode foto som en del av markedsføringen. Ved å vise foto av tjenester og produkt, ansatte, lokaler, prosjekt, fornøyde kunder og lignende får gamle og nye kunder et innsyn i hva bedriften er, og leverer. Ekte foto tatt av fotograf er med på å løfte bedriften din til nye høyder. Vi kan bistå med utvikling av bildekonsept med bildestil, bildebank, og kan stå for fotografering eller samarbeide med fotograf.

Video

Vi kan bistå med alt fra A til Å også innen film. Her kan vi bistå med blant annet idé og storyboard, manus, planlegging og gjennomføring. Vi filmer og klipper din neste film. Vi kan følge et satt manus, bistå med å lage manus og storyboard fra grunnen av, eller klippe sammen en film som passer ønsket formål basert på tilsendte filmklipp. Omfanget bestemmer du, eller så kommer vi frem til det sammen.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen