Tjenester

Drift og innhold

Skap aktivitet med godt innhold! Vi bistår med drift og innhold til nettsider, SoMe, digital annonsering og andre kanaler. Hold fokus på dine kjerneoppgaver, og la oss sørge for at du sparer tid og penger. Sammen sørger vi for at du oppnår gode resultat med dine markedsføringstiltak.

Mobilvisning av en digital annonse

Innhold

Vi produserer tekst og bilder til poster i sosiale medier, reklamekampanjer, annonser, brosjyrer og alt av materiell. Vi sørger for at du får innhold av høy kvalitet, tilpasset dine kunder, og skreddersydd til ditt konkrete bruksområde. Enten du vil samarbeide, eller ønsker at vi jobber selvstendig med innholdet, sørger vi for å formidle ditt budskap på en effektiv, treffsikker måte, i dine utvalgte kanaler.

Driftsavtale

Vi hjelper deg med å oppnå best mulig resultat gjennom aktivitet og optimalisering av innhold, annonser, sosiale medier, analyser, SEO og mye mer. Gjennom våre rapporteringssystem får du full innsikt i effekten av driftsavtalen, og vi holder deg oppdatert hele veien. Få en skreddersydd driftsavtale etter ditt behov, i dine kanaler, tilpasset ditt budsjett i dag!

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen