Tenester

Digital marknadsføring

Digital marknadsføring er ein av dei viktigaste berebjelkane for den moderne verksemda, og ein av dei mest effektive formene for marknadsføring ein kan benytte seg av uansett formål. Spar tid, pengar og syt for at den digitale marknadsføringa jobbar for deg, døgnet rundt. Les meir om digital marknadsføring på bloggen vår.

 

Vi opplever stor suksess med vår annonsering på Google Ads, der vi treff kundane våre med målretta annonsar med god og profesjonell hjelp frå Fantastiske Osberget. Vi kan trygt anbefale Fantastiske Osberget for andre som vurderer å byrje med Google Ads

– Anita Blomvik, Vik Ørsta

Bilde av nettside visning av vik ørsta marina markedsføring

Digital annonsering

Nå nye kundar med digital annonsering. Med fokus på målbar marknadsføring og analyser optimaliserer vi annonsane dine slik dei når di målgruppe, etter ditt budsjett. Er du usikker på kvar du bør starte, hjelper vi gjerne med vurdering av kva plattformer, bodskap, budsjett og format som vil fungere best for dine produkt og tenester.

Sosiale medium

Vi hjelper deg med etablering av sosiale medium. Med ei tilnærming basert på di verksemd, sikrar vi best mogleg utnytting av din aktivitet i dei forskjellige kanalane. Vi kan også bistå med publiseringsplan, produksjon av malar, testing av innhald, og saman med deg finn vi bodskapen som når di målgruppe.

Nyheitsbrev

Vi hjelper deg å halde dine kundar oppdatert gjennom nyheitsbrev og epostmarknadsføring. Nyheitsbrev hjelper deg å ivareta kundeforholdet gjennom jamnleg oppdateringar, tilbod og nyheiter. Vi kan også hjelpe med innhaldsproduksjon og drift av nyheitsbrevet.

Kampanjar

Vi utviklar kreative kampanjar som vert hugsa. Saman etablerer vi eit mål for kampanjen, finn dei aktuelle kanalane, og planlegg gjennomføring. Vi skreddarsyr design, innhald og bodskap slik du kan ta kunden frå haldning til handling.

Innhald

Vi produserer innhald basert på dine mål, tilpassa di målgruppe, i alle kanalar. Innhaldsproduksjon kan du lese meir om her.

Driftsavtale

Vi tilbyr driftsavtalar som sikrar aktivitet i dine sosiale medium, og som sørgjer for at dine annonser køyrer som dei skal, og vert forbetra kontinuerlig. Desse kan du lese meir om her.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen