Tjenester

Digital markedsføring

Digital markedsføring er en av de viktigste bærebjelkene for den moderne virksomheten, og en av de meste effektive formene for markedsføring en kan benytte seg av uansett formål. Spar tid, penger og sørg for at den digitale markedsføringen jobber for deg, døgnet rundt. Les mer om digital markedsføring på bloggen vår.

 

Vi opplever stor suksess med vår annonsering på Google Ads, der vi treff kundane våre med målretta annonsar med god og profesjonell hjelp frå Fantastiske Osberget. Vi kan trygt anbefale Fantastiske Osberget for andre som vurderer å byrje med Google Ads

– Anita Blomvik, Vik Ørsta

Bilde av nettside visning av vik ørsta marina markedsføring

Digital annonsering

Nå nye kunder med digital annonsering. Med fokus på målbar markedsføring og analyser optimaliserer vi annonsene dine slik de når din målgruppe, etter ditt budsjett. Er du usikker på hvor du bør starte, hjelper vi gjerne med vurdering av hvilket plattformer, budskap, budsjett og format som vil fungere best for dine produkt og tjenester.

Sosiale medier

Vi hjelper deg med etablering av sosiale medier. Med en tilnærming basert på din virksomhet, sikrer vi best mulig nytteverdi av din aktivitet i de forskjellige kanalene. Vi kan også bistå med publiseringsplan, produksjon av maler, og testing av innhold. Sammen med deg finner vi budskapet som når din målgruppe.

Nyhetsbrev

Vi hjelper deg å holde dine kunder oppdatert gjennom nyhetsbrev og e-post-markedsføring. Nyhetsbrev hjelper deg å ivareta kundeforholdet gjennom jevnlige oppdateringer, tilbud og nyheter. Vi kan også hjelpe deg med innholdsproduksjon og drift av nyhetsbrevet.

Kampanjer

Vi utvikler kreative kampanjer som blir husket. Sammen etablerer vi et mål for kampanjen, finner de aktuelle kanalene, og planlegger gjennomføringen. Vi skreddersyr design, innhold og budskap slik du kan ta kunden fra holdning til handling.

Innhold

Vi produserer innhold basert på dine mål, tilpasset din målgruppe, i alle kanaler. Innholdsproduksjon kan du lese mer om her.

Driftsavtale

Vi tilbyr driftsavtaler som sikrer aktivitet i dine sosiale medier, og som sørger for at dine annonser kjører som de skal, og blir forbedret kontinuerlig. Disse kan du lese mer om her.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen