Tjenester

Innsikt og analyse

Få oversikt med innsikt og analyse. Vi gir deg grunnlaget du trenger for å ta de gode strategiske avgjørelsene for din bedrift. Data om brukeradferd og hvordan kunder samhandler med nettstedet ditt, gir et solid fundament som sikrer at din virksomhet får bedre utnytting av de digitale kanalene. Vi hjelper deg med å forstå dine kunder.

visualisering av en dataskjerm med innsikt og analyse i fokus.

Analyse og rapportering

Få full oversikt over relevante data- og bruksmønstre fra kundene dine. Vi integrerer tjenestene for deg, og du får et rapporteringssystem som viser hvordan din nettstedstrafikk endrer og utvikler seg over tid. Dette gir et godt grunnlag for å ta informerte valg, og for tilpassing av innhold og struktur basert på hvordan nettstedet blir brukt. Du får full innsikt over hvor på hjemmesiden kundene benytter tid, hva de leser og klikker på, og hvor de faller av.

GDPR-kompatible verktøy

De største analyseverktøyene som Google Analytics og Facebook Pixel er svært gode verktøy, men gir ofte mer informasjon enn du trenger. For å gjøre disse verktøyene GDPR-kompatible må man dessuten gjøre tekniske endringer i sporingskodene. Vi har en rekke alternativ anbefalt fra EU, som gir deg den meste nødvendige informasjonen, samtidig som personvern og retningslinjer blir godt ivaretatt.

Rådgiving og optimalisering

Ønsker du å få bedre utnyttelse av din hjemmeside? Vi analyserer ditt nettsted, og identifiserer endringer i innhold og struktur som sikrer en bedre opplevelse for alle som besøker nettstedet. Du får faglig begrunnede råd om hva som bør gjøres for å nå tak i, informere, og holde på kundene dine ennå bedre. Gjennom grundige analyser og årevis med erfaring, kan vi utpeke områder for forbedring, og grep du kan ta for å nå ditt digitale potensial.

Søkeoptimalisering (SEO)

Bli sett! Vi øker din eksponering og posisjon i søkemotorene gjennom optimalisering av innhold, struktur og innlastingstid på din hjemmeside. For å øke rangeringen i søkemotorene, sørger vi for at nettstedet ditt imøtekommer krav til innhold, teknisk oppbygging og andre relevante kriterier som har direkte innvirkning på din anbringelse. I etterkant får du rapport som viser effekten av arbeidet og hvilket aspekt som har blitt forbedret.

Innhold

Vi produserer søkbart innhold som når din målgruppe, og som imøtekommer faglige, tekniske og digitale krav til søkemotoroptimalisering. Innholdsproduksjon kan du lese mer om her.

Driftsavtale

Vi tilbyr driftsavtaler som sørger for kontinuerlig arbeid og forbedring av dine kritiske suksessfaktorer. Driftsavtaler kan du lese mer om her.

    Ta en kaffi med oss

    Melding    Gå til toppen