Suksess med skolefilm!

Herøy vidaregåande skule

I januar 2023 fikk Herøy videregående skole produsert to reklame- og informasjonsfilmer: en lenger til bruk i presentasjonssammenheng og en kortversjon for reklamebruk. I filmen var det viktig at elevene sto i fokus i presentasjonen av de forskjellige linjene, i tillegg til at det ble skapt en godfølelse med klipp av blide og fornøyde elever på skolen.

3 elever fra Herøy VGS sitter i en sofa på skolen.

Målet med reklamefilmen er å få flere til å søke på de 19 linjene som skolen tilbyr, som alle skulle representeres i en 20 sekunders video. Langversjonen skal benyttes i elev- og foreldrepresentasjoner, og i en større PowerPoint presentasjon hvor den fungerer som introduksjonsvideo.

Med elever som stilte sporty opp fikk vi lagene disse filmene på rekordtid. Den har ligget ute på sosiale medier en knapp uke, og er allerede sett av mer enn 10 000.

Film er et veldig godt virkemiddel til å nå ut til publikum på en effektiv måte. Formatet er godt likt av algoritmer i sosiale mediekanaler, og ikke minst kan det skape glede og stolthet for dem som er involvert i filmen. Dette gir ringvirkninger hvor de igjen promoterer filmen videre i sine nettverk, slik at filmen kan bli synlig for hele verdene.

Ta kontakt med oss for en prat om din film!

Fleire prosjekt

Gå til toppen