Løft presentasjonen din til nye høyder – eller la oss gjøre det for deg!

av Lena Johnsen
03. august, 2023

En godt gjennomført presentasjon kan være ditt største salgsfortrinn i enhver forretningssammenheng. Vi har erfaringen som skal til for å løfte din, og deler den gjerne med deg.

I løpet av et år leverer vi mange tjenester tilknyttet presentasjoner, hovedsakelig i PowerPoint. Vi leverer alt fra det grunnleggende designet du trenger til å få det rette profesjonelle uttrykket, til fullverdige presentasjoner der vi også setter tekst og innhold for deg slik at alt ser ryddig, luftig og forståelig ut.

Graden av hvor mye og hvor lite bistand du trenger fra et byrå er avhengig av behov og selvsagt budsjett. Vi skalerer våre leveranser til å passe ditt.

 

Grunnleggende designmal med firmaprofilering

 

Komplett presentasjon ferdig satt og klar til bruk

 

Vi kan også legge til funksjoner som mikroanimasjoner, video eller interaktivitet. Skal presentasjonen deles og benyttes av mange kan det være et pluss å ha interaktiv presentasjon der brukerne kan trykke seg rundt til informasjonen med innbakte knapper og menyer. Her har vi for eksempel laget interaktiv presentasjon for pensjonskasser, som igjen brukte denne som grunnlag for interaktiv modul på sine nettsider.

 

 

Med oss på laget får du med deg en gjeng som har laget presentasjoner i flere tiår, og oppdatert vår kunnskap underveis i takt med oppdatert programvare, muligheter for design og kompleksitet, og endringer i hva som er i vinden, eller hva som er mest effektivt.

Skal du lage din egen presentasjon?

Klikk linken under for å gå til bloggsiden med våre 7 beste tips for å forbedre powerpoint presentasjonen.

7 måtar å forbetre PowerPoint-presentasjonen på 

Vårt beste råd til deg som lager Powerpointen er å glemme de kjedelige og standardiserte malene, og heller gå for skreddersydde løsninger som vil fange oppmerksomheten til publikum. Presentasjonen må være enkel å bruke for den som skal snakke rundt tema. Men den må også ta hensyn til din profil og merkevare.

Både farger, bilder og grafikk må brukes på en bevisst og strategisk måte for å fremheve viktige poeng og gjøre presentasjonen minneverdig.

Spør oss gjerne om innspill og idéer for å nå akkurat dine mål

Vårt mål er å hjelpe deg med å imponere klienter, kolleger eller publikum på neste konferanse eller salgsmøte ved å gi din presentasjon den ekstra “wow”-faktoren. Eller bare et hint av den folkelige sjarmen som vil gjøre den virkelig uforglemmelig.

Kontakt Åge Grimstad (aage@osberget.no) eller Stine Johnsen (stine@osberget.no) for å snakke om din neste presentasjon, og hva vi kan bistå med.

 

Gå til toppen